446 antwoorden

 1. laarzenmeester
  13 oktober, 2020

  Heer Herman,
  Super kerel, of beter super gelaarsde heer !
  Streng gelaarsde groet !

  Beantwoorden

 2. herman
  5 oktober, 2020

  Ik draag de hoge derby laarzen voor of na het paardrijden ook in de supermarkt of op de fiets. mijn derby laarzen voor het motorrijden draag ik graag op de fiets maar durf dan niet ze altijd met de broekspijpen in de laarzen. Wat de tijd betreft zo in deze tijd start het al wel weer totbegin mei. boven 20 graden is het ook te warm.

  Beantwoorden

 3. Rijlaarzenheer
  25 september, 2020

  Reactie voor de heer Luc ivm klimaat en dragen van laarzen. Ik vind dat een échte laarzenkerel de laarzen zoveel mogelijk dient aan te trekken. Persoonlijk ben ik drager van zwart lederen rijlaarzen, fantastisch gevoel volgens mij. Ik draag mijn rijlaarzen ook in de lente en de zomer, in de herfst en winter ook altijd zwart lederen herenhandschoenen. Ik vind de look, het gevoel wel belangrijk. Ik ben ook een Belgische heer in laarzen, dit maar ter informatie.

  Beantwoorden

 4. Luc
  20 september, 2020

  Klimaatsverandering. Tegenwoordig hoor je niets anders. Je vraagt je af wat dit met laarzen te maken heeft. Voor mij heel veel, want de periode dat ik publiekelijk, zichtbaar, laarzen draag verkleind steeds. Vroeger droeg ik mijn laarzen al vanaf september, en dit tot einde april, maar dat is nu, althans wat mij betreft, niet meer mogelijk. Ik draag mijn laarzen wanneer de temperatuur onder de 16 graden daalt, of bij zeer slecht weer, en dan mag het niet te warm zijn. Hoe is het met jullie gesteld ? Dragen jullie momenteel, bij dit warmere weer, ook zichtbaar, jullie laarzen ? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

  Fijne Belgische laarzen-groeten.

  Beantwoorden

 5. wijdo
  18 september, 2020

  Ik loop alle dagen in super tight skinny jeans,grijs,zwart, blauw wit, ik loop hiermee ook door de stad en ga d’r ook mee naar twerk,collega’s en m’n vrouw vinden het heel gewoon.
  Het lopen op m’n laarzen vind ze minder, het zijn high heel zwarte veter lak knie laarzen boots met platform hakken van 11 cm. Hiermee loop ik thuis vaak. Feilloos. Door de stad gaat hem niet worden.
  Woon in het noorden.

  Beantwoorden

 6. steef
  16 augustus, 2020

  Hi Col ik heb je een mailtje gestuurd maar nog geen reactie van je gehad.
  Ben gek op suède vrouwelijke laarzen.
  Mag ook tot de lies.😛

  Beantwoorden

 7. Frankie
  5 augustus, 2020

  Hallo mannen,
  zijn er ook jongens/mannen die in het Noorden wonen en laarzen dragen?
  Misschien leuk om een keer een ontmoeting te hebben in laarzen.

  Beantwoorden

  • herman
   8 september, 2020

   hoi Frankie ik woon aan de rand van het noorden en kan er wel naar toe reizen waar zit jij? ook profiel op planet romeo?

   Beantwoorden

 8. laarzenmeester
  9 juli, 2020

  Daar heb ik totaal geen ervaring mee, beste collega.
  Ik ben volledig in zwarte lederen rijlaarzen (en zwarte lederen handschoenen).
  Dank u en groeten in zwarte rijlaarzen !

  Beantwoorden

 9. Roel
  9 juli, 2020

  Zijn er ook mannen die het lekker vinden om in rubberen thermo laarzen van dunlop te lopen ben benieuwd Roel

  Beantwoorden

  • herman
   25 juli, 2020

   Nee Roel, het moeten voor mij echt glanzende laarzen zijn en dat zijn meestal leren laarzen. wat draag jij nog meer voor laarzen?

   Beantwoorden

 10. Jos
  11 juni, 2020

  Het dragen van hoge leren rijlaarzen is echt super. Doe dit al jaren en draag ze over mijn skinny jeans. Wil graag in contact komen met mannen die dit ook doen. ( midden nederland)

  Beantwoorden

 11. Guy
  20 mei, 2020

  hey

  Sinds kort draag ik ook dagelijks laarzen , gaat over rubbere groene laarzen en rubbere rijlaarzen en western boots . Ik vind het leuk om te dragen . Jammer da mensen raar kijken als je dat draagt. Is er ergens een chatbox of zo over mannen met laarzen ?

  Beantwoorden

 12. Guy
  20 mei, 2020

  hey

  Sinds kort draag ik ook steeds laarzen , het gaat over groene rubbere laarzen of rubbere rijlaarzen of western boots. Daar mijn tuinbroek bij , voel ik me zo onderdannig . Mensen kijken wel raar , maar geeft me net een kik . Grt

  Beantwoorden

 13. Laarzenmeester
  12 april, 2020

  Inderdaad, de jaren 70 ! Ik ben in die jaren in de ban geraakt van de zwarte lederen rijlaarzen en het heeft mij tot op vandaag niet meer los gelaten.
  Het is alsof het rijzweepje mijn laarzen aangetikt heeft en is blijven doen. In die jaren waren jonge kerels in zwarte laarzen en zwart leder heel gewoon.
  Maar als fan van de laarzen, wat doe je eraan dat je tegenwoordig schuin bekeken worden in je kniehoge zwarte laarzen ?

  Beantwoorden

  • laarzenmeester
   13 juni, 2020

   Inderdaad, heer Jos, het gevoel is gewoon subliem. Ik draag dan ook altijd zwarte lederen handschoen, kwestie van het echte lederen laarzen gevoel nog te verbeteren. Ik heb zo het gevoel dat men in Nederland veel meer heren in laarzen vindt tov België. Ik ben al blij dat op dit forum de discussie over de man in de lederen laarzen, al dan niet kniehoog, open staat. Een (zwarte lederlaarzen) stap in de goede richting ! Eerbiedige gelaarsde groeten, heer Jos.

   Beantwoorden

 14. durfal
  16 januari, 2020

  beste mannen,

  wordt het nog wat met mannen die openlijk op straat hoge laarzen dragen?
  Wie doet dat wel eens in Amsterdam bijvoorbeeld en waar dan.
  Zou het vreemd zijn vanuit het station richting Warmoesstraat?

  Beantwoorden

  • Luc
   28 maart, 2020

   Beste “durfal”,

   Je naam doet mij vermoeden dat je zelf al eens in hoge laarzen van het station naar de Warmoesstraat gelopen bent. Begin 2016 ben ik, dragend mijn Escala Alta Bronce-laarzen over de jeans, met de trein naar Amsterdam gereisd. Heb zeker over de Damrak gewandeld, Warmoesstraat weet ik niet meer. Het was wel met een dubbel gevoel dat ik daar rond liep. Eenerzijds fier met mijn laarzen door de stad, anderzijds een wrang gevoel wanneer vooral jongere personen je, achter je rug, uitlachten. Ik draag mijn laarzen met een opgeheven hoofd, maar kijk voortaan toch uit wanneer en waar ik ze, volledig zichtbaar, draag. Het is overduidelijk dat Nederland en België nog steeds niet klaar zijn voor “mannen in laarzen”., wat ik ten stelligste betreur.
   Ik herinner mij nog de begin jaren ’70, waarbij jonge mannen in knie hoge laarzen liepen en niemand dat vreemd vond. Geef mij maar die tijd terug !

   Beantwoorden

 15. jan foets
  29 november, 2019

  Die jongeman op de foto al zittend op de grond heeft mooie bruine laarzen aan. En dat andere paar op de foto lijkt me ook een mooi paar. Van welk melk zijn deze en waar kan ik deze kopen?

  Beantwoorden

 16. Rob
  20 november, 2019

  Draag ook derby’s en een strakke zwart leren broek of skinny jeans met scheuren en met wit overhemd. Vind het geil staan en loop er gewoon mee over straat. Heb wel bekijks ook van de vrouwen. Maak mij niet druk wat een ander denkt/vind.

  Beantwoorden

 17. Tim Laarzen
  16 november, 2019

  Hallo Laarzenliefhebbers,

  Ik draag mijn laarzen het liefst boven een superstrakke skinny broek. Ik heb helemaal geen probleem om zo op straat te komen. Soms trek ik lange kousen aan over mijn smalle broekspijpen en laat die tot boven de rand van mijn laarzen uitkomen. Heel opwindend als je bij iemand thuis komt en het daar de gewoonte is om je schoenen uit te doen. Iedereen kijkt onwillekeurig naar je kousen en voeten.Ook als je de laarzen terug aantrekt.

  Op de trein ga ik in de buurt zitten van dames met hoge laarzen die ze ook over hun skinny broek dragen (of onder een rok met ondoorzichtige panty’s). Ik kijk uitdrukkelijk naar hun laarzen en kijk dan in hun ogen. Ook zij kijken altijd naar mijn laarzen. Bij oogcontact zie je aan de tinteling in hun ogen dat we dezelfde passie hebben: pronken met onze laarzen.

  Beantwoorden

 18. louis
  2 november, 2019

  hoi welke laarzen draag je dan van leer of rubber, zou graag willen mee wandelen en deze passie willen delen.
  gr

  Beantwoorden

 19. Luc
  30 oktober, 2019

  Nu het kouder begint te worden heb ik mijn 5 paar laarzen helemaal gewaxt en ingespoten.
  Ze kunnen er weer een tijdje tegen.
  Heb tevens ook nog een kijkje genomen op de website van “Boots & Woods”, en vind het jammer dat zij nog steeds dezelfde laarzen hebben. Geen nieuwe modellen.
  Na een zoektocht ben ik uitgekomen bij Musgo.nl
  Iemand ervaring met de kwaliteit van deze laarzen ?

  En niet vergeten : “Boots are made for walking” !

  Fijne Belgische groeten

  Beantwoorden

  • laarzenmeester
   1 december, 2019

   Mooi bericht. Ik ben gaan kijken naar de Musgo laarzen. Ik ben liefhebber van hoge zwarte rijlaarzen, maar bij Musgo zie ik niet meteen het type laarzen dat ik graag draag. Een mooie Cavallo of een Konings zijn zowat mij favorieten. Ook Belgische gelaarsde groeten.

   Beantwoorden

   • hermanek
    14 december, 2019

    kun je mij je Konings of cavallo’s eens laten zien, laarzenmeester

    Beantwoorden

  • hermanek
   14 december, 2019

   hoi Luc,

   heb jij een foto van je glanzende laarzen?

   Beantwoorden

 20. Pierre Janssen
  20 oktober, 2019

  Hoi chevron Pierre ik ben wel benieuwd naar je wat zijn je stats ? Welke soort laarzen draag jij dan ?

  Beantwoorden

 21. Pierre Janssen
  20 oktober, 2019

  Zijn er laarzen mannen in de buurd van Limburg zeg maar tussen Venlo,Roemond en Venray ? Liefst oudere mannen vanaf 55j slank of nomaal postuur. Samen de natuur in mmm of ik neem de hond ook mee.

  Beantwoorden

  • david
   3 februari, 2020

   hoi pierre, ik woon in de buurt

   Beantwoorden

  • rubbercock
   20 maart, 2020

   hoi ja ik ga vaker in rubber lieslaarzen waders bos in

   Beantwoorden

 22. Pierre Janssen
  20 oktober, 2019

  Ik ook een laarzen verzamelaar, zoek oudere mannen die hier ook iets mee hebben. Ik zoek mannen tussen de 55 en 75j. Ik woon in Panningen Limburg. Ga er in weekenden vaak op uit in hoge knielaarzen. Hond wandelen of gewoon de natuur in. Ik single 48j 1,81m 69kg. Gay.

  Beantwoorden

  • rubbercock
   20 maart, 2020

   Hoi ik ga vaker in rubber lieslaarzen bos in bij fletcher hotel roermond rechts bospad op

   Beantwoorden

  • laarzenmeester
   27 juni, 2020

   De iets oudere heren zijn meestal ervaren laarzen-heren. Zij hebben kennis van het dragen van zwarte rijlaarzen.

   Beantwoorden

 23. E83
  16 september, 2019

  Ik hoop dat het mag hier, ik heb een groep gemaakt op Kik waar mannen (hetero, bi, homo) kunnen chatten en foto’s kunnen uitwisselen. Groep: #MannenInLaarzen

  Beantwoorden

  • herman
   24 september, 2019

   waar heb jij die groep Manneninlaarzen gemaakt?

   Beantwoorden

   • E83
    24 september, 2019

    Op Kik (chat app)

    Beantwoorden

   • herman
    25 september, 2019

    dank je E83 ik heb het gezien en ik lees ook dat het binnenkort stopt. Is er een reden waarom zo iets hier niet loopt
    ?

    Beantwoorden

  • rubbercock
   20 maart, 2020

   Nou ik heb rubber lieslaarzen en kik er zeker op is zeer geil.
   dus waar kan ik je bereiken
   woon zelf in limburg

   Beantwoorden

  • Collin
   26 maart, 2020

   Hi E83, waar kunnen we chatten, Kik (#manneninlaarzen) lijkt een andere doelgroep te hebben
   Ik ben groot laars liefhebber zowe als mannen en vrouwen laarzen dragen.
   Ga binnenkort een stel stoere cowboy achtige laarzen kopen om buiten te dragen, voor binnen heb ik hoge suède laarzen met 6cm blokhak.

   Beantwoorden

 24. Pieter
  15 september, 2019

  Inderdaad Herman. Ik moet wel zeggen helaas. Ik zou het wel graag eens weer willen proberen. Het lijkt me heetlijk.

  Beantwoorden

  • laarzeninspectie
   22 september, 2019

   Het is heerlijk maar het wordt sociaal niet aanvaard, dat is het probleem. Je moet al heel sterk in de rijlaarzen staan om het te kunnen op straat. En te weten dat in het verleden de hoge laarzen eigenlijk eerst door de mannen gedragen werden. Mijn overbuur stelde mij ooit eens, tot mijn grote verbazing, voor om de rijlaarzen aan te trekken om samen eens het bos te verkennen in hoge rijlaarzen (zonder bijbedoelingen uiteraard) … ik heb dat zelfs niet aangedurfd.

   Beantwoorden

 25. herman
  15 september, 2019

  hoi Pieter
  lees ik het goed dat jij geen laarzen draagt? Ik draag hoge rijlaarzen en ook heb ik derby motorlaarzen. Maar daarmee ga ik niet zo op straat. Alleen in rijlaarzen kan ik wel naar de supermarkt . Wat zou jij graag willen dragen? ik zou graag op straat vaker in laarzen willen lopen

  Beantwoorden

 26. Luc
  15 september, 2019

  @ Pieter : Ja, ik ben hetro en draag mijn laarzen zichtbaar. Niet altijd even evident, daar er hier over nog steeds een “not-done” cultuur heerst. Heb 5 knie hoge paar laarzen.
  Misschien dat men in Nederland toleranter is dan in België.

  Beantwoorden

  • Pieter
   15 september, 2019

   @Luc, denk het niet. Ik heb het ooit eens geprobeerd en werd behoorlijk afgekeurd. Misschien had ik toen moeten volhouden. Ik zou het graag weer op lopen, maar mijn omgeving zal het niet accepteren. Zelfs niet als een vrouw overknees draagt, wat ik ook geweldig vind.

   Beantwoorden

 27. Pieter
  14 september, 2019

  Hallo hier ook nog iemand die gek op laarzen is, en hetro.

  Beantwoorden

 28. Pieter
  13 september, 2019

  Hallo, ik heb met veel interesse dit forum gelezen. Zelf heb ik ook een grote interesse in laarzen. Als jongen droeg ik stiekum laarzen van anderen totdat mijn voeten te groot werden. Het lijkt me nog steeds geweldig om laarzen te dragen. Hoe hoger hoe liever. Groet, Pieter

  Beantwoorden

  • E83
   16 september, 2019

   Ik draag ze thuis voornamelijk ook. Ik heb wel een paar outdoor laarzen (unisex) voor in de winter, maar ik heb ook hoge waarmee ik niet over straat ga 😉

   Lijkt me leuk om met soortgelijk gestemde heren in contact te komen, eventueel via Kik of liever nog gewoon in het echt

   Beantwoorden

  • kim
   19 april, 2020

   hallo pieter,
   heb ook al heel lang een passie voor laarzen en dan vooral voor aigle rijlaarzen.
   Lijkt me leuk om met je in contact te komen?
   Kan dit?
   kim

   Beantwoorden

   • herman
    30 april, 2020

    ik draag ook Aigle rijlaarzen en ook leren rijlaarzen.

    Beantwoorden

   • kim
    30 april, 2020

    hallo herman,
    draag mijn aigle rijlaarzen vaak en vele uren na elkaar…
    jij ook?
    heb ook leren rijlaarzen…
    kim

    Beantwoorden

   • herman
    12 juni, 2020

    kun je mij een foto sturen? Van beide soort terwijl jij ze draagt?

    Beantwoorden

 29. Menno
  2 juni, 2019

  Heey jongens ik ben een tijdje weg geweest maar ik ben er weer op en open voor laarzen praat

  Beantwoorden

  • Herman
   19 augustus, 2019

   hoi menno, wat voor laarzen draag jij>?

   Beantwoorden

 30. Inspectie Rijlaarzen
  31 maart, 2019

  Lederen rijlaarzen, zwarte laarzen motorpolitie …. Gewoon prachtige zwarte lederen laarzen, kniehoog. Het maakt inderdaad niet uit of hetero of homo bent, de laarzen zijn een min of meer een hobby, een aangenaam iets.
  Ik zoek al enige tijd collega’s in hoge zwarte laarzen binnen de hetero man, vandaar deze melding.
  Zwart gelaarsde groet (ook met zwarte lederen handschoenen).

  Beantwoorden

  • Herman
   2 april, 2019

   hoi
   ik draag hoge zwarte Derby laarzen zowel voor op de motor als voor paardrijden. En heb ook zwarte leren handschoenen voor allerlei situaties. wat draag jij? elkaars uitrusting een keer laten zien?

   Beantwoorden

 31. Erik
  18 januari, 2019

  Ik heb sinds kort een paar donkerbruine hoge outdoor laarzen (model Reykjavik). Ik loop hiermee op het strand en in de duinen. Dit is een unisex model maar je ziet sommige (over het algemeen jongere meiden in de 20) toch een beetje gek kijken. Ik moet er zelf ook nog even aan wennen maar ik trek me er niets van aan. Ze zijn heerlijk warm. Laat ze maar lekker koude voeten krijgen in hun lage sneakers (en jeans vol scheuren haha).

  Inderdaad met skinny jeans in de laars, want bij dit model laarzen is een broek erover echt geen doen.

  Beantwoorden

  • herman
   18 januari, 2019

   hoi Erik
   Lijkt me prima; jammer dat ze niet zwart zijn. Die vind ik nog mooier. Weet je hoeveel cm hoog ze zijn?
   met een paardrijbroek of andere skinny broek erbij staat het prima.

   Beantwoorden

   • Erik
    30 januari, 2019

    Hoi Herman, ze zijn heel donkerbruin. Ongeveer 43 cm hoog. Als jij een paardrijbroek hebt, kom ik die wel bij je dragen 🙂 Ik heb jeansmaat 32/34 (wijdte / lengte)

    Beantwoorden

   • Herman
    31 januari, 2019

    hoi Erik,
    Mooi man ik heb een paardrijbroek en ik rijd motor in laarzen van 58 cm
    Maar ik kan niet ontvangen.Jij? Wil je een keer achterop de motor met die laarzen? Zou je dan ook een leren broek aan willen voor de veiligheid?

    Beantwoorden

 32. Jan
  24 december, 2018

  Mooi!!

  Beantwoorden

 33. JURGEN
  22 december, 2018

  Vandaag heb ik mijn hoge laarzen aan met strakke blauwe skinny jeans aangetrokken met lederen vest en naar Antwerpen wat gaan wandelen en winkels bezoeken.

  Beantwoorden

  • Jan
   22 december, 2018

   Jij lijkt mij een mooie jongen, hoe oud ben je?

   Beantwoorden

 34. Herman
  17 december, 2018

  hoi Jos
  Als jij nu een profiel aanmaakt op planet romeo bijvoorbeeld, kunnen we ook daar communiceren

  Beantwoorden

 35. Herman
  14 november, 2018

  jammer maar kan ik je op een andere manier bereiken? heb jij ergens een profiel? misschien email?

  Beantwoorden

  • Jos
   10 december, 2018

   Hoi Herman, ik zag dat je interesse hebt voor mannen die rijlaarzen dragen. Ik ben er zo een. Draag altijd hoge zwarte derdy rijlaarzen over mijn skinny jeans. Wil je meer weten, mail me dan op: gelaarsdekater21@hotmail.com . Hoor graag van je! Groetjes Gelaarsdekater

   Beantwoorden

   • herman
    12 december, 2018

    hoi Jos,
    Volgens mij heb ik je hoge laarzen al eens gezien. Als je wilt kan ik je ook een keer bij jou thuis de mijne laten zien. ik heb ook hoge derby rijlaarzen.

    Beantwoorden

   • ja
    13 december, 2018

    Wat vind je ervan als we elkaar in een bos ontmoeten voor een wandeling met onze laarzen? Is Ermelo een optie voor je? Ik weet niet waar je vandaan moet komen. Hoor graag van je

    Beantwoorden

   • Herman
    15 december, 2018

    ik kom uit arnhem
    Heb jij ergens anders een profiel?
    ik kan wel naar de veluwe komen als het motorweer is. Ik rijd motor. en draag dan hoge laarzen,

    Beantwoorden

   • Jos
    15 december, 2018

    Dag Herman, via de mail: gelaarsdekater21@hotmail.com kan ik je wel het een en ander laten zien en verder een afspraak plannen!

    Beantwoorden

  • jurgen
   13 december, 2018
 36. Jurgen
  13 november, 2018

  Zal niet gaan dit weekend moet werken , andere keer ?

  Beantwoorden

  • Laarzenmeester
   17 november, 2018

   Zelf rijdt je niet motor dan ? Is anders ook wel een heerlijk gevoel, volledig in zwart leder, kniehoge laarzen (rijlaarzen zijn daar perfect voor, mooie uitstraling), strakke zwart lederen handschoenen.

   Beantwoorden

   • Jurgen
    21 november, 2018

    Ja dat wel ik rijd toch wel regelmatig mee en draag dan altijd hoge laarzen , is functioneel goed en heeft uitstraling als je achterop zit .
    Vroeger durfde ik niet echt rondlopen met die kniehoge laarzen met strakke lederen broek erin , dacht dan dat iedereen me zou uitlachen maar ik heb op een keer mijn moed bijeen moeten rapen en me er gewoon mee tussen de mensen begeven , ik was op een keer achterop de motor meegereden en al een hele weg afgelegd toen ik moest plassen dus vroeg ik om ergens te stoppen maar direct ging dat niet , dus ophouden en wachten maar het werd al gauw dringender en de nood werd hoog , dus dan toch een stop gemaakt op een plaats waar veel volk rondliep , ik durfde me eerst niet tussen die mensenmassa begeven maar ik plaste zowat in mijn broek dus ik moest wel , achteraf heeft er mij niemand scheef bekeken of uitgelachen dus had ik die drempel toch overwonnen , en ja het plassen heeft ook deugd gedaan toen !

    Beantwoorden

 37. Jurgen
  13 november, 2018

  Moet werken dan, andere keer misschien.

  Beantwoorden

  • Herman
   21 november, 2018

   hoi Jurgen
   heb jij ook ergens anders een profiel of kan ik je mailen?

   Beantwoorden

 38. herman
  6 november, 2018

  hallo jurgen
  dat is een eind weg maar mogelijk kan ik op 16 of 17 november in je buurt zijn. kun je me je mailadres geven? misschien kunnen we wat afspreken

  Beantwoorden

  • Jurgen
   13 november, 2018

   Zal niet gaan moet werken dit weekend Andere keer misschien

   Beantwoorden

 39. herman
  31 oktober, 2018

  en wil je een keer bij mij achterop? in welke omgeving zit jij?

  Beantwoorden

 40. Jurgen
  19 oktober, 2018

  ik draag ze als ik achterop de motor meerijdt , zwarte kniehoge laarzen met smalle lederen broek erin .Omgeving Antwerpen .

  Beantwoorden

  • herman
   19 oktober, 2018

   dat zal een mooi gezicht zijn Jurgen!

   Beantwoorden

   • jurgen
    23 oktober, 2018

    Ja dat wel ik rijd toch wel regelmatig mee en draag dan altijd hoge laarzen , is functioneel goed en heeft uitstraling als je achterop zit .
    Vroeger durfde ik niet echt rondlopen met die kniehoge laarzen met strakke lederen broek erin , dacht dan dat iedereen me zou uitlachen maar ik heb op een keer mijn moed bijeen moeten rapen en me er gewoon mee tussen de mensen begeven , ik was op een keer achterop de motor meegereden en al een hele weg afgelegd toen ik moest plassen dus vroeg ik om ergens te stoppen maar direct ging dat niet , dus ophouden en wachten maar het werd al gauw dringender en de nood werd hoog , dus dan toch een stop gemaakt op een plaats waar veel volk rondliep , ik durfde me eerst niet tussen die mensenmassa begeven maar ik plaste zowat in mijn broek dus ik moest wel , achteraf heeft er mij niemand scheef bekeken of uitgelachen dus had ik die drempel toch overwonnen , en ja het plassen heeft ook deugd gedaan toen !

    Beantwoorden

 41. Gerrit
  4 juli, 2018

  Ik heb pas zelfmoord gepleegd maar is mis lukte nu de vraag Ik zie het niet meer zitten wie weet hoe ik snel en pijnloze zelfmoord kan doen als je het weet hoor ik het graag

  Beantwoorden

  • Jan
   21 november, 2019

   Gewoon voor de trein, beter is de intercity

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven
mobiel desktop