Mannen Laarzen dilemma

Als ik het Boots & Woods gastenboek lees, is het nog een taboe: mannen die laarzen dragen. Althans, mannen ervaren het als een taboe. Mannen verstoppen namelijk laarzen onder hun broek. Men, ik generaliseer, er zijn ook uitzonderingen(!), vindt het vreemd dat de laars door mannen ‘in zicht’ wordt gedragen. Zelfs in mijn eigen omgeving is er twijfel of dit wel kan. De vrouw heeft zich ‘onze’ laarzen toegeëigend. Vrouwen dragen nu de meest mannelijke laarzen die er maar te koop zijn: heel hoog, stoer leer, platte hak, ronde neus, profiel zool. Gewoon tijdens het winkelen, in de supermarkt en naar het theater. En door jong èn oud(er), mèt kinderen. Dit wordt tegenwoordig door vrouwen èn mannen (we zijn al overdonderd) als heel normaal beschouwd. Pikken wij mannen dat? Houd mij ten goede: ik vind vrouwen in laarzen buitengewoon mooi.

Helaas is het resultaat: mannen, die op straat, in de supermarkt, op kantoor en naar het theater, laarzen dragen, zijn homozueel (zou mijn wijze grootmoeder zeggen), lopen daar wel heel dicht tegenaan. Het maakt mij trouwens niet uit of het homo of hetero is. Iedere man moet laarzen kunnen dragen. Hoe dan ook! Net als iedere vrouw lange broeken mag dragen. In welke eeuw leven we eigenlijk?

Wat moeten wij mannen daar aan doen? Stug doorgaan met laarzen dragen, is mijn devies! Ik draag laarzen over of onder een broek, zo ik wil. Maar ik houd echter ook wel rekening met: waar en hoe! Ik houd dus we dégelijk rekening met die algemene opinie. Held die ik ben.boots & woods herenlaarzen

Wat voor herenlaarzen zeer belangrijk is: is soort, type èn de kleur. Die bronzen Escala’s van Boots&Woods zijn fantastisch mooi. Die leveren meer gedraaide hoofden op dan de donkerbruine versie. Vraag mij niet waarom. Misschien praten wij mannen ons dat zelf wel aan. Wellicht zeggen onze partners dat tegen ons, omdat ànderen dat zeggen. Hier kun je op afstuderen.

De Outdoor-laarzen en Polo Boots zorgen niet voor verdraaide nekken. Zelfs de blauwe Gaucho’s en bruine Lammy’s leveren geen nakijken op.

Maar ik draai wel degelijk mee met een langslopende (wat) oudere dame, die hoge, ver over-knee, laarzen draagt, in het De La Mar theater. Meer uit bewondering of bijna jaloezie: jéz… wat een mooie. Dat zij dat wèl durft. Waarom heb ik dan die mooie bronzen Escala’s niet aangetrokken…óver mijn broek. Jaha, omdat zùh dat misschien wel gek vinden. Ik ben gek, omdat ik het niet heb gedurfd.

447 reacties

447 pings

Naar het reactie formulier

  • Tommy Shelby op 30 oktober, 2020 om 16:03

  Goedendag allemaal,

  Na vele, vele jaren als laarzenfetisjist bidden en smeken bij vrouwlief of ze eindelijk weer eens laarzen wil aantrekken, kom ik me hier nu ook maar eens melden. Ik ben een man van net boven de 40 en ben al mijn hele leven fan van laarzen, hoge laarzen.

  Het begon als kind, toen ik mijn moeder zeer regelmatig zag lopen in hoge overkneelaarzen met een hak. Later keek ik mijn ogen uit bij mijn zus die ze nog weleens droeg en vrouwen op straat. Net boven de 20 kreeg ik mijn eerste serieuze relatie, maar mijn ex had vrijwel nooit laarzen aan. En wilde ze deze weleens aantrekken, dan waren het altijd lompe laarzen zonder hak. Gelukkig is mijn huidige vrouw iets meegaander, en is dankzij haar gulle, laarzenliefhebbende echtgenoot al vele laarzen rijker.

  Al vele jaren vraagt mijn vrouw waarom ik zelf niet eens een keer laarzen zou gaan aantrekken. Tsja, waarom eigenlijk ook niet? Ik trek weleens stiekem de laarzen van vrouwlief aan, en vind het heerlijke gevoel van hoge laarzen om het been onbeschrijfelijk. Dit najaar dan ook eindelijk op zoek gegaan naar herenlaarzen. Na enige tijd speuren vond ik op Vinted een nieuw paar Mexicaanse cowboylaarzen, en besloot deze te bestellen.

  Het gevoel van deze ruimzittende, vrij lage laarzen was al onbeschrijfelijk. Maar helaas lopen deze laarzen voor geen meter. Ze zijn zwaar en ze zijn vrij gewaagd. Enfin, tijd voor een ander paar laarzen.

  Gelukkig was is eerder deze maand jarig, dus had wat centjes in de portemonnee. Opnieuw kwam ik uit bij Vinted, en vond daar een paar gloednieuwe, zwarte bikerlaarzen. 28 cm hoog. Deze laarzen heb ik nu net meer dan een week, en het gevoel is goddelijk. Ze lopen echt heerlijk en zitten redelijk strak om de kuit. Ze zijn niet alleen stoer, maar ook mooi.

  Tijd voor nog zo’n paar laarzen dus. Opnieuw Vinted aangeslingerd, en daar stuitte ik op een paar prachtige, roestbruine motorlaarzen. Zo goed als nieuw en voor een scherpe prijs. Deze laarzen hoop ik eind volgende week in huis te hebben. Maar goed, nog altijd niet een volledig bevredigend gevoel.

  Eind deze week kreeg ik lucht van het bestaan van Valverde Botas, Spaanse unisex-laarzen. Deze laarzen zijn stoer en toch elegant. En hoog zijn ze ook nog eens, de hoge modellen zijn zo maar 45 cm. Maar ja, wel vrij prijzig. Dus opnieuw een zoektocht begonnen op Vinted. Vandaag stuitte ik eindelijk op een nauwelijks gedragen paar van deze Spaanse laarzen. Maar liefst 45 cm hoog, compleet met rits en platte hak.

  Na veel over en weer berichten sturen, uiteindelijk de knoop doorgehakt. Eind volgende week hoop ik ze in huis te hebben. Ik kan haast niet wachten, eindelijk echt hoge herenlaarzen in huis! Alleen weet ik nog niet of ik ze wel over de broek zou dragen in het openbaar. Ik woon namelijk in het Noorden van Nederland, en daar is men nogal bekrompen soms.

  Enfin, ik hoop hier zeker vaker terug te komen. Eindelijk een plek gevonden waar ik me niet hoef te schamen voor mijn liefhebberij!

  • laarzenmeester op 13 oktober, 2020 om 09:31

  Heer Herman,
  Super kerel, of beter super gelaarsde heer !
  Streng gelaarsde groet !

  • herman op 5 oktober, 2020 om 19:26

  Ik draag de hoge derby laarzen voor of na het paardrijden ook in de supermarkt of op de fiets. mijn derby laarzen voor het motorrijden draag ik graag op de fiets maar durf dan niet ze altijd met de broekspijpen in de laarzen. Wat de tijd betreft zo in deze tijd start het al wel weer totbegin mei. boven 20 graden is het ook te warm.

  • Rijlaarzenheer op 25 september, 2020 om 13:11

  Reactie voor de heer Luc ivm klimaat en dragen van laarzen. Ik vind dat een échte laarzenkerel de laarzen zoveel mogelijk dient aan te trekken. Persoonlijk ben ik drager van zwart lederen rijlaarzen, fantastisch gevoel volgens mij. Ik draag mijn rijlaarzen ook in de lente en de zomer, in de herfst en winter ook altijd zwart lederen herenhandschoenen. Ik vind de look, het gevoel wel belangrijk. Ik ben ook een Belgische heer in laarzen, dit maar ter informatie.

  • Luc op 20 september, 2020 om 06:24

  Klimaatsverandering. Tegenwoordig hoor je niets anders. Je vraagt je af wat dit met laarzen te maken heeft. Voor mij heel veel, want de periode dat ik publiekelijk, zichtbaar, laarzen draag verkleind steeds. Vroeger droeg ik mijn laarzen al vanaf september, en dit tot einde april, maar dat is nu, althans wat mij betreft, niet meer mogelijk. Ik draag mijn laarzen wanneer de temperatuur onder de 16 graden daalt, of bij zeer slecht weer, en dan mag het niet te warm zijn. Hoe is het met jullie gesteld ? Dragen jullie momenteel, bij dit warmere weer, ook zichtbaar, jullie laarzen ? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

  Fijne Belgische laarzen-groeten.

  • wijdo op 18 september, 2020 om 20:39

  Ik loop alle dagen in super tight skinny jeans,grijs,zwart, blauw wit, ik loop hiermee ook door de stad en ga d’r ook mee naar twerk,collega’s en m’n vrouw vinden het heel gewoon.
  Het lopen op m’n laarzen vind ze minder, het zijn high heel zwarte veter lak knie laarzen boots met platform hakken van 11 cm. Hiermee loop ik thuis vaak. Feilloos. Door de stad gaat hem niet worden.
  Woon in het noorden.

  • steef op 16 augustus, 2020 om 11:50

  Hi Col ik heb je een mailtje gestuurd maar nog geen reactie van je gehad.
  Ben gek op suède vrouwelijke laarzen.
  Mag ook tot de lies.😛

  • Frankie op 5 augustus, 2020 om 12:46

  Hallo mannen,
  zijn er ook jongens/mannen die in het Noorden wonen en laarzen dragen?
  Misschien leuk om een keer een ontmoeting te hebben in laarzen.

   • herman op 8 september, 2020 om 11:43

   hoi Frankie ik woon aan de rand van het noorden en kan er wel naar toe reizen waar zit jij? ook profiel op planet romeo?

  • laarzenmeester op 9 juli, 2020 om 14:45

  Daar heb ik totaal geen ervaring mee, beste collega.
  Ik ben volledig in zwarte lederen rijlaarzen (en zwarte lederen handschoenen).
  Dank u en groeten in zwarte rijlaarzen !

  • Roel op 9 juli, 2020 om 13:51

  Zijn er ook mannen die het lekker vinden om in rubberen thermo laarzen van dunlop te lopen ben benieuwd Roel

   • herman op 25 juli, 2020 om 15:36

   Nee Roel, het moeten voor mij echt glanzende laarzen zijn en dat zijn meestal leren laarzen. wat draag jij nog meer voor laarzen?

  • Jos op 11 juni, 2020 om 22:10

  Het dragen van hoge leren rijlaarzen is echt super. Doe dit al jaren en draag ze over mijn skinny jeans. Wil graag in contact komen met mannen die dit ook doen. ( midden nederland)

  • Guy op 20 mei, 2020 om 23:48

  hey

  Sinds kort draag ik ook dagelijks laarzen , gaat over rubbere groene laarzen en rubbere rijlaarzen en western boots . Ik vind het leuk om te dragen . Jammer da mensen raar kijken als je dat draagt. Is er ergens een chatbox of zo over mannen met laarzen ?

  • Guy op 20 mei, 2020 om 08:30

  hey

  Sinds kort draag ik ook steeds laarzen , het gaat over groene rubbere laarzen of rubbere rijlaarzen of western boots. Daar mijn tuinbroek bij , voel ik me zo onderdannig . Mensen kijken wel raar , maar geeft me net een kik . Grt

  • Laarzenmeester op 12 april, 2020 om 12:20

  Inderdaad, de jaren 70 ! Ik ben in die jaren in de ban geraakt van de zwarte lederen rijlaarzen en het heeft mij tot op vandaag niet meer los gelaten.
  Het is alsof het rijzweepje mijn laarzen aangetikt heeft en is blijven doen. In die jaren waren jonge kerels in zwarte laarzen en zwart leder heel gewoon.
  Maar als fan van de laarzen, wat doe je eraan dat je tegenwoordig schuin bekeken worden in je kniehoge zwarte laarzen ?

   • laarzenmeester op 13 juni, 2020 om 13:27

   Inderdaad, heer Jos, het gevoel is gewoon subliem. Ik draag dan ook altijd zwarte lederen handschoen, kwestie van het echte lederen laarzen gevoel nog te verbeteren. Ik heb zo het gevoel dat men in Nederland veel meer heren in laarzen vindt tov België. Ik ben al blij dat op dit forum de discussie over de man in de lederen laarzen, al dan niet kniehoog, open staat. Een (zwarte lederlaarzen) stap in de goede richting ! Eerbiedige gelaarsde groeten, heer Jos.

  • durfal op 16 januari, 2020 om 17:40

  beste mannen,

  wordt het nog wat met mannen die openlijk op straat hoge laarzen dragen?
  Wie doet dat wel eens in Amsterdam bijvoorbeeld en waar dan.
  Zou het vreemd zijn vanuit het station richting Warmoesstraat?

   • Luc op 28 maart, 2020 om 07:22

   Beste “durfal”,

   Je naam doet mij vermoeden dat je zelf al eens in hoge laarzen van het station naar de Warmoesstraat gelopen bent. Begin 2016 ben ik, dragend mijn Escala Alta Bronce-laarzen over de jeans, met de trein naar Amsterdam gereisd. Heb zeker over de Damrak gewandeld, Warmoesstraat weet ik niet meer. Het was wel met een dubbel gevoel dat ik daar rond liep. Eenerzijds fier met mijn laarzen door de stad, anderzijds een wrang gevoel wanneer vooral jongere personen je, achter je rug, uitlachten. Ik draag mijn laarzen met een opgeheven hoofd, maar kijk voortaan toch uit wanneer en waar ik ze, volledig zichtbaar, draag. Het is overduidelijk dat Nederland en België nog steeds niet klaar zijn voor “mannen in laarzen”., wat ik ten stelligste betreur.
   Ik herinner mij nog de begin jaren ’70, waarbij jonge mannen in knie hoge laarzen liepen en niemand dat vreemd vond. Geef mij maar die tijd terug !

  • jan foets op 29 november, 2019 om 23:02

  Die jongeman op de foto al zittend op de grond heeft mooie bruine laarzen aan. En dat andere paar op de foto lijkt me ook een mooi paar. Van welk melk zijn deze en waar kan ik deze kopen?

  • Rob op 20 november, 2019 om 01:05

  Draag ook derby’s en een strakke zwart leren broek of skinny jeans met scheuren en met wit overhemd. Vind het geil staan en loop er gewoon mee over straat. Heb wel bekijks ook van de vrouwen. Maak mij niet druk wat een ander denkt/vind.

  • Tim Laarzen op 16 november, 2019 om 12:03

  Hallo Laarzenliefhebbers,

  Ik draag mijn laarzen het liefst boven een superstrakke skinny broek. Ik heb helemaal geen probleem om zo op straat te komen. Soms trek ik lange kousen aan over mijn smalle broekspijpen en laat die tot boven de rand van mijn laarzen uitkomen. Heel opwindend als je bij iemand thuis komt en het daar de gewoonte is om je schoenen uit te doen. Iedereen kijkt onwillekeurig naar je kousen en voeten.Ook als je de laarzen terug aantrekt.

  Op de trein ga ik in de buurt zitten van dames met hoge laarzen die ze ook over hun skinny broek dragen (of onder een rok met ondoorzichtige panty’s). Ik kijk uitdrukkelijk naar hun laarzen en kijk dan in hun ogen. Ook zij kijken altijd naar mijn laarzen. Bij oogcontact zie je aan de tinteling in hun ogen dat we dezelfde passie hebben: pronken met onze laarzen.

  • louis op 2 november, 2019 om 10:40

  hoi welke laarzen draag je dan van leer of rubber, zou graag willen mee wandelen en deze passie willen delen.
  gr

  • Luc op 30 oktober, 2019 om 06:07

  Nu het kouder begint te worden heb ik mijn 5 paar laarzen helemaal gewaxt en ingespoten.
  Ze kunnen er weer een tijdje tegen.
  Heb tevens ook nog een kijkje genomen op de website van “Boots & Woods”, en vind het jammer dat zij nog steeds dezelfde laarzen hebben. Geen nieuwe modellen.
  Na een zoektocht ben ik uitgekomen bij Musgo.nl
  Iemand ervaring met de kwaliteit van deze laarzen ?

  En niet vergeten : “Boots are made for walking” !

  Fijne Belgische groeten

   • laarzenmeester op 1 december, 2019 om 12:27

   Mooi bericht. Ik ben gaan kijken naar de Musgo laarzen. Ik ben liefhebber van hoge zwarte rijlaarzen, maar bij Musgo zie ik niet meteen het type laarzen dat ik graag draag. Een mooie Cavallo of een Konings zijn zowat mij favorieten. Ook Belgische gelaarsde groeten.

    • hermanek op 14 december, 2019 om 20:14

    kun je mij je Konings of cavallo’s eens laten zien, laarzenmeester

   • hermanek op 14 december, 2019 om 20:16

   hoi Luc,

   heb jij een foto van je glanzende laarzen?

  • Pierre Janssen op 20 oktober, 2019 om 09:09

  Hoi chevron Pierre ik ben wel benieuwd naar je wat zijn je stats ? Welke soort laarzen draag jij dan ?

  • Pierre Janssen op 20 oktober, 2019 om 02:48

  Zijn er laarzen mannen in de buurd van Limburg zeg maar tussen Venlo,Roemond en Venray ? Liefst oudere mannen vanaf 55j slank of nomaal postuur. Samen de natuur in mmm of ik neem de hond ook mee.

   • david op 3 februari, 2020 om 15:37

   hoi pierre, ik woon in de buurt

   • rubbercock op 20 maart, 2020 om 23:53

   hoi ja ik ga vaker in rubber lieslaarzen waders bos in

  • Pierre Janssen op 20 oktober, 2019 om 02:30

  Ik ook een laarzen verzamelaar, zoek oudere mannen die hier ook iets mee hebben. Ik zoek mannen tussen de 55 en 75j. Ik woon in Panningen Limburg. Ga er in weekenden vaak op uit in hoge knielaarzen. Hond wandelen of gewoon de natuur in. Ik single 48j 1,81m 69kg. Gay.

   • rubbercock op 20 maart, 2020 om 23:55

   Hoi ik ga vaker in rubber lieslaarzen bos in bij fletcher hotel roermond rechts bospad op

   • laarzenmeester op 27 juni, 2020 om 12:35

   De iets oudere heren zijn meestal ervaren laarzen-heren. Zij hebben kennis van het dragen van zwarte rijlaarzen.

  • E83 op 16 september, 2019 om 14:55

  Ik hoop dat het mag hier, ik heb een groep gemaakt op Kik waar mannen (hetero, bi, homo) kunnen chatten en foto’s kunnen uitwisselen. Groep: #MannenInLaarzen

   • herman op 24 september, 2019 om 09:25

   waar heb jij die groep Manneninlaarzen gemaakt?

    • E83 op 24 september, 2019 om 15:25

    Op Kik (chat app)

     • herman op 25 september, 2019 om 17:40

     dank je E83 ik heb het gezien en ik lees ook dat het binnenkort stopt. Is er een reden waarom zo iets hier niet loopt
     ?

   • rubbercock op 20 maart, 2020 om 23:56

   Nou ik heb rubber lieslaarzen en kik er zeker op is zeer geil.
   dus waar kan ik je bereiken
   woon zelf in limburg

   • Collin op 26 maart, 2020 om 16:23

   Hi E83, waar kunnen we chatten, Kik (#manneninlaarzen) lijkt een andere doelgroep te hebben
   Ik ben groot laars liefhebber zowe als mannen en vrouwen laarzen dragen.
   Ga binnenkort een stel stoere cowboy achtige laarzen kopen om buiten te dragen, voor binnen heb ik hoge suède laarzen met 6cm blokhak.

  • Pieter op 15 september, 2019 om 19:34

  Inderdaad Herman. Ik moet wel zeggen helaas. Ik zou het wel graag eens weer willen proberen. Het lijkt me heetlijk.

   • laarzeninspectie op 22 september, 2019 om 11:14

   Het is heerlijk maar het wordt sociaal niet aanvaard, dat is het probleem. Je moet al heel sterk in de rijlaarzen staan om het te kunnen op straat. En te weten dat in het verleden de hoge laarzen eigenlijk eerst door de mannen gedragen werden. Mijn overbuur stelde mij ooit eens, tot mijn grote verbazing, voor om de rijlaarzen aan te trekken om samen eens het bos te verkennen in hoge rijlaarzen (zonder bijbedoelingen uiteraard) … ik heb dat zelfs niet aangedurfd.

  • herman op 15 september, 2019 om 19:21

  hoi Pieter
  lees ik het goed dat jij geen laarzen draagt? Ik draag hoge rijlaarzen en ook heb ik derby motorlaarzen. Maar daarmee ga ik niet zo op straat. Alleen in rijlaarzen kan ik wel naar de supermarkt . Wat zou jij graag willen dragen? ik zou graag op straat vaker in laarzen willen lopen

  • Luc op 15 september, 2019 om 10:09

  @ Pieter : Ja, ik ben hetro en draag mijn laarzen zichtbaar. Niet altijd even evident, daar er hier over nog steeds een “not-done” cultuur heerst. Heb 5 knie hoge paar laarzen.
  Misschien dat men in Nederland toleranter is dan in België.

   • Pieter op 15 september, 2019 om 13:23

   @Luc, denk het niet. Ik heb het ooit eens geprobeerd en werd behoorlijk afgekeurd. Misschien had ik toen moeten volhouden. Ik zou het graag weer op lopen, maar mijn omgeving zal het niet accepteren. Zelfs niet als een vrouw overknees draagt, wat ik ook geweldig vind.

  • Pieter op 14 september, 2019 om 21:29

  Hallo hier ook nog iemand die gek op laarzen is, en hetro.

  • Pieter op 13 september, 2019 om 11:21

  Hallo, ik heb met veel interesse dit forum gelezen. Zelf heb ik ook een grote interesse in laarzen. Als jongen droeg ik stiekum laarzen van anderen totdat mijn voeten te groot werden. Het lijkt me nog steeds geweldig om laarzen te dragen. Hoe hoger hoe liever. Groet, Pieter

   • E83 op 16 september, 2019 om 14:38

   Ik draag ze thuis voornamelijk ook. Ik heb wel een paar outdoor laarzen (unisex) voor in de winter, maar ik heb ook hoge waarmee ik niet over straat ga 😉

   Lijkt me leuk om met soortgelijk gestemde heren in contact te komen, eventueel via Kik of liever nog gewoon in het echt

   • kim op 19 april, 2020 om 16:19

   hallo pieter,
   heb ook al heel lang een passie voor laarzen en dan vooral voor aigle rijlaarzen.
   Lijkt me leuk om met je in contact te komen?
   Kan dit?
   kim

    • herman op 30 april, 2020 om 09:15

    ik draag ook Aigle rijlaarzen en ook leren rijlaarzen.

     • kim op 30 april, 2020 om 14:20

     hallo herman,
     draag mijn aigle rijlaarzen vaak en vele uren na elkaar…
     jij ook?
     heb ook leren rijlaarzen…
     kim

      • herman op 12 juni, 2020 om 16:20

      kun je mij een foto sturen? Van beide soort terwijl jij ze draagt?

  • Menno op 2 juni, 2019 om 02:51

  Heey jongens ik ben een tijdje weg geweest maar ik ben er weer op en open voor laarzen praat

   • Herman op 19 augustus, 2019 om 10:02

   hoi menno, wat voor laarzen draag jij>?

  • Inspectie Rijlaarzen op 31 maart, 2019 om 10:21

  Lederen rijlaarzen, zwarte laarzen motorpolitie …. Gewoon prachtige zwarte lederen laarzen, kniehoog. Het maakt inderdaad niet uit of hetero of homo bent, de laarzen zijn een min of meer een hobby, een aangenaam iets.
  Ik zoek al enige tijd collega’s in hoge zwarte laarzen binnen de hetero man, vandaar deze melding.
  Zwart gelaarsde groet (ook met zwarte lederen handschoenen).

   • Herman op 2 april, 2019 om 14:31

   hoi
   ik draag hoge zwarte Derby laarzen zowel voor op de motor als voor paardrijden. En heb ook zwarte leren handschoenen voor allerlei situaties. wat draag jij? elkaars uitrusting een keer laten zien?

  • Erik op 18 januari, 2019 om 17:42

  Ik heb sinds kort een paar donkerbruine hoge outdoor laarzen (model Reykjavik). Ik loop hiermee op het strand en in de duinen. Dit is een unisex model maar je ziet sommige (over het algemeen jongere meiden in de 20) toch een beetje gek kijken. Ik moet er zelf ook nog even aan wennen maar ik trek me er niets van aan. Ze zijn heerlijk warm. Laat ze maar lekker koude voeten krijgen in hun lage sneakers (en jeans vol scheuren haha).

  Inderdaad met skinny jeans in de laars, want bij dit model laarzen is een broek erover echt geen doen.

   • herman op 18 januari, 2019 om 20:00

   hoi Erik
   Lijkt me prima; jammer dat ze niet zwart zijn. Die vind ik nog mooier. Weet je hoeveel cm hoog ze zijn?
   met een paardrijbroek of andere skinny broek erbij staat het prima.

    • Erik op 30 januari, 2019 om 16:58

    Hoi Herman, ze zijn heel donkerbruin. Ongeveer 43 cm hoog. Als jij een paardrijbroek hebt, kom ik die wel bij je dragen 🙂 Ik heb jeansmaat 32/34 (wijdte / lengte)

     • Herman op 31 januari, 2019 om 14:20

     hoi Erik,
     Mooi man ik heb een paardrijbroek en ik rijd motor in laarzen van 58 cm
     Maar ik kan niet ontvangen.Jij? Wil je een keer achterop de motor met die laarzen? Zou je dan ook een leren broek aan willen voor de veiligheid?

  • Jan op 24 december, 2018 om 10:14

  Mooi!!

  • JURGEN op 22 december, 2018 om 12:16

  Vandaag heb ik mijn hoge laarzen aan met strakke blauwe skinny jeans aangetrokken met lederen vest en naar Antwerpen wat gaan wandelen en winkels bezoeken.

   • Jan op 22 december, 2018 om 20:08

   Jij lijkt mij een mooie jongen, hoe oud ben je?

  • Herman op 17 december, 2018 om 09:46

  hoi Jos
  Als jij nu een profiel aanmaakt op planet romeo bijvoorbeeld, kunnen we ook daar communiceren

  • Herman op 14 november, 2018 om 16:06

  jammer maar kan ik je op een andere manier bereiken? heb jij ergens een profiel? misschien email?

   • Jos op 10 december, 2018 om 11:51

   Hoi Herman, ik zag dat je interesse hebt voor mannen die rijlaarzen dragen. Ik ben er zo een. Draag altijd hoge zwarte derdy rijlaarzen over mijn skinny jeans. Wil je meer weten, mail me dan op: gelaarsdekater21@hotmail.com . Hoor graag van je! Groetjes Gelaarsdekater

    • herman op 12 december, 2018 om 12:52

    hoi Jos,
    Volgens mij heb ik je hoge laarzen al eens gezien. Als je wilt kan ik je ook een keer bij jou thuis de mijne laten zien. ik heb ook hoge derby rijlaarzen.

     • ja op 13 december, 2018 om 10:37

     Wat vind je ervan als we elkaar in een bos ontmoeten voor een wandeling met onze laarzen? Is Ermelo een optie voor je? Ik weet niet waar je vandaan moet komen. Hoor graag van je

      • Herman op 15 december, 2018 om 10:54

      ik kom uit arnhem
      Heb jij ergens anders een profiel?
      ik kan wel naar de veluwe komen als het motorweer is. Ik rijd motor. en draag dan hoge laarzen,

      • Jos op 15 december, 2018 om 19:50

      Dag Herman, via de mail: gelaarsdekater21@hotmail.com kan ik je wel het een en ander laten zien en verder een afspraak plannen!

   • jurgen op 13 december, 2018 om 22:12

   laarzenjongen@gmail.com

  • Jurgen op 13 november, 2018 om 23:08

  Zal niet gaan dit weekend moet werken , andere keer ?

   • Laarzenmeester op 17 november, 2018 om 13:32

   Zelf rijdt je niet motor dan ? Is anders ook wel een heerlijk gevoel, volledig in zwart leder, kniehoge laarzen (rijlaarzen zijn daar perfect voor, mooie uitstraling), strakke zwart lederen handschoenen.

    • Jurgen op 21 november, 2018 om 12:45

    Ja dat wel ik rijd toch wel regelmatig mee en draag dan altijd hoge laarzen , is functioneel goed en heeft uitstraling als je achterop zit .
    Vroeger durfde ik niet echt rondlopen met die kniehoge laarzen met strakke lederen broek erin , dacht dan dat iedereen me zou uitlachen maar ik heb op een keer mijn moed bijeen moeten rapen en me er gewoon mee tussen de mensen begeven , ik was op een keer achterop de motor meegereden en al een hele weg afgelegd toen ik moest plassen dus vroeg ik om ergens te stoppen maar direct ging dat niet , dus ophouden en wachten maar het werd al gauw dringender en de nood werd hoog , dus dan toch een stop gemaakt op een plaats waar veel volk rondliep , ik durfde me eerst niet tussen die mensenmassa begeven maar ik plaste zowat in mijn broek dus ik moest wel , achteraf heeft er mij niemand scheef bekeken of uitgelachen dus had ik die drempel toch overwonnen , en ja het plassen heeft ook deugd gedaan toen !

  • Jurgen op 13 november, 2018 om 08:04

  Moet werken dan, andere keer misschien.

   • Herman op 21 november, 2018 om 14:26

   hoi Jurgen
   heb jij ook ergens anders een profiel of kan ik je mailen?

  • herman op 6 november, 2018 om 11:42

  hallo jurgen
  dat is een eind weg maar mogelijk kan ik op 16 of 17 november in je buurt zijn. kun je me je mailadres geven? misschien kunnen we wat afspreken

   • Jurgen op 13 november, 2018 om 02:13

   Zal niet gaan moet werken dit weekend Andere keer misschien

  • herman op 31 oktober, 2018 om 13:03

  en wil je een keer bij mij achterop? in welke omgeving zit jij?

   • Jurgen op 4 november, 2018 om 16:18

   Omgeving Antwerpen .

  • Jurgen op 19 oktober, 2018 om 11:56

  ik draag ze als ik achterop de motor meerijdt , zwarte kniehoge laarzen met smalle lederen broek erin .Omgeving Antwerpen .

   • herman op 19 oktober, 2018 om 20:13

   dat zal een mooi gezicht zijn Jurgen!

    • jurgen op 23 oktober, 2018 om 16:00

    Ja dat wel ik rijd toch wel regelmatig mee en draag dan altijd hoge laarzen , is functioneel goed en heeft uitstraling als je achterop zit .
    Vroeger durfde ik niet echt rondlopen met die kniehoge laarzen met strakke lederen broek erin , dacht dan dat iedereen me zou uitlachen maar ik heb op een keer mijn moed bijeen moeten rapen en me er gewoon mee tussen de mensen begeven , ik was op een keer achterop de motor meegereden en al een hele weg afgelegd toen ik moest plassen dus vroeg ik om ergens te stoppen maar direct ging dat niet , dus ophouden en wachten maar het werd al gauw dringender en de nood werd hoog , dus dan toch een stop gemaakt op een plaats waar veel volk rondliep , ik durfde me eerst niet tussen die mensenmassa begeven maar ik plaste zowat in mijn broek dus ik moest wel , achteraf heeft er mij niemand scheef bekeken of uitgelachen dus had ik die drempel toch overwonnen , en ja het plassen heeft ook deugd gedaan toen !

  • Gerrit op 4 juli, 2018 om 17:19

  Ik heb pas zelfmoord gepleegd maar is mis lukte nu de vraag Ik zie het niet meer zitten wie weet hoe ik snel en pijnloze zelfmoord kan doen als je het weet hoor ik het graag

   • Jan op 21 november, 2019 om 01:36

   Gewoon voor de trein, beter is de intercity

Laad meer

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.