Mannen Laarzen dilemma

Als ik het Boots & Woods gastenboek lees, is het nog een taboe: mannen die laarzen dragen. Althans, mannen ervaren het als een taboe. Mannen verstoppen namelijk laarzen onder hun broek. Men, ik generaliseer, er zijn ook uitzonderingen(!), vindt het vreemd dat de laars door mannen ‘in zicht’ wordt gedragen. Zelfs in mijn eigen omgeving is er twijfel of dit wel kan. De vrouw heeft zich ‘onze’ laarzen toegeëigend. Vrouwen dragen nu de meest mannelijke laarzen die er maar te koop zijn: heel hoog, stoer leer, platte hak, ronde neus, profiel zool. Gewoon tijdens het winkelen, in de supermarkt en naar het theater. En door jong èn oud(er), mèt kinderen. Dit wordt tegenwoordig door vrouwen èn mannen (we zijn al overdonderd) als heel normaal beschouwd. Pikken wij mannen dat? Houd mij ten goede: ik vind vrouwen in laarzen buitengewoon mooi.

Helaas is het resultaat: mannen, die op straat, in de supermarkt, op kantoor en naar het theater, laarzen dragen, zijn homozueel (zou mijn wijze grootmoeder zeggen), lopen daar wel heel dicht tegenaan. Het maakt mij trouwens niet uit of het homo of hetero is. Iedere man moet laarzen kunnen dragen. Hoe dan ook! Net als iedere vrouw lange broeken mag dragen. In welke eeuw leven we eigenlijk?

Wat moeten wij mannen daar aan doen? Stug doorgaan met laarzen dragen, is mijn devies! Ik draag laarzen over of onder een broek, zo ik wil. Maar ik houd echter ook wel rekening met: waar en hoe! Ik houd dus we dégelijk rekening met die algemene opinie. Held die ik ben.boots & woods herenlaarzen

Wat voor herenlaarzen zeer belangrijk is: is soort, type èn de kleur. Die bronzen Escala’s van Boots&Woods zijn fantastisch mooi. Die leveren meer gedraaide hoofden op dan de donkerbruine versie. Vraag mij niet waarom. Misschien praten wij mannen ons dat zelf wel aan. Wellicht zeggen onze partners dat tegen ons, omdat ànderen dat zeggen. Hier kun je op afstuderen.

De Outdoor-laarzen en Polo Boots zorgen niet voor verdraaide nekken. Zelfs de blauwe Gaucho’s en bruine Lammy’s leveren geen nakijken op.

Maar ik draai wel degelijk mee met een langslopende (wat) oudere dame, die hoge, ver over-knee, laarzen draagt, in het De La Mar theater. Meer uit bewondering of bijna jaloezie: jéz… wat een mooie. Dat zij dat wèl durft. Waarom heb ik dan die mooie bronzen Escala’s niet aangetrokken…óver mijn broek. Jaha, omdat zùh dat misschien wel gek vinden. Ik ben gek, omdat ik het niet heb gedurfd.

Schuurman schoenen
Zoo Adventure
Hunter Boots
Spartoo
Countrylifestyle.nl
Schoenenwinkel.nl
MisterB
Werkschoenenland.nl
Bol.com

580 reacties

Naar het reactie formulier

  • Laarzen Jaap op 6 januari, 2023 om 17:04
  • Reageer

  Ik loop het liefst op zwarte of groene rubberlaarzen met omgeslagen schacht van ongeveer 5 centimeter en daaronder sportkleren en als ik alleen ben heb ik ze ook in huis aan.
  Zou graag eens met een jongen of man een boswandeling willen maken en allebei rubberlaarzen aanhebben, het liefst op de zondagmorgen.
  Ik zie me niet als homo, kan zowel mannen als vrouwen leuk vinden, ook vrouwen mogen reageren.

  • Rene Lupker op 18 september, 2022 om 13:58
  • Reageer

  Ik ga verhuizen en moet van een paar hoge zwarte leren laarzen als nieuw vanaf, maat 39.
  GRATIS af te halen.

   • Rene Lupker op 18 september, 2022 om 14:02
   • Reageer

   Ik ga verhuizen, en moet van een aantal leren spullen af. Heb een paar zwarte hoge leren laarzen als nieuw, alleen gedragen in de scene. En een leer kortje jasje. Gratis af te halen voor de liefhebber.

    • Herman op 22 september, 2022 om 20:59
    • Reageer

    hoi Rene, wat kan ik van je overnemen? die laarzen? welk merk en maat? ergens een profiel op romeo? maltje ?

    • herman op 24 september, 2022 om 20:02
    • Reageer

    Rene, laat ff wat van je horen~!

    • herman op 11 oktober, 2022 om 10:37
    • Reageer

    die laarzen heb je de nog? misschien een mailtje naar hermanek@planet.nl

  • Wim op 17 september, 2022 om 08:10
  • Reageer

  Hallo

  Ik ben nieuw hier.

  Zijn er ook Belgische laarzen liefhebbers ?

  Groetjes

  Wim

   • Wim op 17 september, 2022 om 08:17
   • Reageer

   Misschien nog even aanvullen

   De laatste jaren heb ik als slaaf heel veel geïnvesteerd in de laarzen van mijn vriendin, ondertussen ex vriendin.

   Nu is het mijn beurt om te genieten van laarzen.
   Ik hou van zowel rubberen en lederen laarzen, ook van de heel hoge lieslaarzen.

   Verder heb ik een fetisj voor alles wat in zwart leder is.

   Ik heb ook een neopreen bodybags.

   Ik zoek contact met mannen (hetero, bi, homo, maakt niet uit). Ik heb mijn buik vol van vrouwen.

   Ik wandel ook graag in de natuur, dus in rubberen waders en gladde regen kleding trekt me ook aan.

   Groetjes Wim

   50 jaar

    • Intoboots op 25 september, 2022 om 11:28
    • Reageer

    Dag Wim

    Stuur me een mailtje naar intofetish@gmail.com. ik hou zelf van laarzen, rubber/latex….

     • Wim op 5 oktober, 2022 om 20:53
     • Reageer

     Dag Intoboots,

     Wil je buitenkomen in je laarzen? Of wil je je fetisj binnenkamers beleven?

     Hoe zie jij het?

     Groeten

     Wim

    • steven op 27 september, 2022 om 20:34
    • Reageer

    hi Wim,
    ik heb ook een passie voor regenkledij en hoge laarzen.
    Zin om eens een wandeling te maken in rubberen lieslaarzen?
    Steven

     • Wim op 5 oktober, 2022 om 20:48
     • Reageer

     Dag Steven,

     Lijkt me een geweldig idee. Samen rondlopen in lieslaarzen met enkel regenkleding aan. Heb je nog andere ideeën?

     Van waar ben je? Welke lieslaarzen en regen kleding draag je, welke kleur?

     Groetjes

     Wim

      • steven op 6 oktober, 2022 om 00:52

      dag Wim,
      ben van regio Roeselare.
      hoe kan ik met jou in contact komen?
      Ik hou van blinkende lieslaarzen en rubber regenjassen en zo de natuur in.
      Steven

      • steven op 6 oktober, 2022 om 20:09

      zou graag eens afspreken voor een wandeling met onze lieslaarzen aan.
      hoe kan ik met jou in contact komen?

      • Wim op 7 oktober, 2022 om 20:59

      Dag Steven

      Mijn nummer is 0478111099

   • Bert op 7 oktober, 2022 om 23:02
   • Reageer

   Dag Wim,

   Ik heb zeker interesse.
   Regio Antwerpse Kempen.

   Stuur gerust een berichtje.

   Mvg,

   Bert

    • Wim op 10 oktober, 2022 om 20:21
    • Reageer

    Dag Bert,

    Leuk om te “wandelen “ in de Antwerpse Kempen? 😉

    PS we kunnen er misschien een groepswandeling van maken 🤣

   • Laarzenheer op 10 december, 2022 om 14:45
   • Reageer

   Speciale kerel, heer Wim. Ik ben Belgisch en liefhebber van zwarte lederen laarzen, zwart lederen handschoenen, zwart lederen jackets, vnl. vintage jackets van de motorpolitie.

   • Koen op 7 januari, 2023 om 06:28
   • Reageer

   Hallo Wim,

   Ik ben een Belgische laarzen liefhebber (rubber laarzen) uit België maar woon net over de grens in Nederland.

   Groeten

   WelliesJellies

   • Tom op 7 januari, 2023 om 09:19
   • Reageer

   Hallo Wim,

   Ben een rubber laarzen liefhebber uit België.

   Groeten

   Tom

  • herman op 24 augustus, 2022 om 10:11
  • Reageer

  hoi Ives, wil je mij een mailtje sturen voor verdere kennismaking? misschien zit jij ook op recon of planet romero? hermanek@planet.nl

  • Jos op 22 augustus, 2022 om 09:42
  • Reageer

  Hoi, graag wil ik wat schrijven over mannen die graag op rijlaarzen lopen.
  Ik merk dat er bij mannen toch een terughoudendheid is voor het dragen van laarzen.
  Dat lijkt mij in deze tijd niet meer van toepassing omdat gender neutraal ook in laarzen geen onderscheid maakt tussen mannen en vrouwen. In het verleden was het dragen van laarzen alleen voor mannen. Echter in de jaren 70 en 80 gingen mannen weer laarzen dragen. Helaas is dat nu uit het mode beeld en loopt men op gympen. Hierin maakt men geen onderscheid tussen mannen en vrouwen! Zelf loop ik altijd op rijlaarzen van Derby met mijn strakke jeans erin. Krijg regelmatig positieve reacties. Ik trek ze elke dag in de ochtend aan en weer uit als ik naar bed ga. Het dragen van hoge rijlaarzen geeft een fijn gevoel waarvoor je je niet hoeft te schamen. Ik wil graag in contact komen met mannen die graag op laarzen lopen! Groetjes Gelaarsdekater
  Voor meer info: gelaarsdekater21@hotmail.com

  • Eduard op 13 maart, 2022 om 10:10
  • Reageer

  Hoi mede dierenliefhebbers.
  Heb al jaren dat ik kan genieten van mijn rubberen rijlaarzen en westernlaarzen.
  Maar kan geen mede liefhebber vinden .
  Zijn hier liefhebbers die ook een keer wandeling wil maken met onze passie aan de voet .
  Loop zelf op aigle rijlaarzen en hunter laarzen . Woon zelf in Breda maar Utrecht of zo afspreken of Antwerpen geen probleem ben benieuwd

   • Tom op 13 april, 2022 om 19:38
   • Reageer

   Ben een groot liefhebber van Aigle rubber rijlaarzen dus neem gerust contact met mij op om samen iets te gaan ondernemen.

   1. hi Tom,
    hoe kan ik met jou in contact komen?
    Ik heb ook een passie voor rubberen rijlaarzen.
    Kim

    1. Hoi Kim, je kan mij mailen op info@aiglelaars.nl.

  • laars70 op 12 maart, 2022 om 16:16
  • Reageer

  Aan debbeheerder
  Zou mooi zijn als je op deze site een account aan kan maken en reacties binnen krijgen op ke topic op met elkaar in contact komen.

  Misschien een pagina om evenntjes te plaatsen….

   • Herman op 1 mei, 2022 om 17:52
   • Reageer

   kan zo’n site geregeld worden?

  • Herman op 24 december, 2021 om 18:50
  • Reageer

  ik vind je moedig en vrij. Misschien woon je in een grote stad? en wat voor merk laarzen draag jij dan”?

   • laars70 op 11 februari, 2023 om 17:16
   • Reageer

   Hallo Herman,
   Een tijd geleden dat ik op deze site kwam en daarom ook je vraag niet heb gezien.
   Helaas dus doordat je geen melding op een advertentie krijgt. Hopelijk komt er nog eens een laarzen liefhebber op deze site die ook een website kan maken of deze verbeteren.

   Ik woon niet in een grote stad Beverwijk 20km van Amsterdam.
   Ik heb diverse rijlaarzen en regnlaarzen waar onder zwarte van Aigle.
   laars70@outlook.com

  • Marcel op 20 december, 2021 om 16:40
  • Reageer

  Ik draag graag laarzen, het liefst van die strakke leren.
  Geeft een heerlijk gevoel, ik draag ze nooit onder een broek daar ik altijd in een korte broek loop met een mooie panty in stijl, kleur en type.
  Mensen moesten wel wennen aan mijn look maar dat boeit niet, anno 2021 moet zoiets toch kunnen.
  Om even op de auteur zijn oorsprong terug te komen omtrent laarzen, ook de panty hebben de vrouwen ingepikt. Voorbeelden genoeg, zijn voor mannen geboren maar voor vrouwen door ontwikkeld. Leve de reclame en mode wereld. Hele museums vol met mannen op schilderijen die allemaal panty’s, maillot etc etc.
  Wie moet er nog overtuigd, maakt mij niet zoveel uit. Het gevoel is heerlijk en uiterst comfortabel, is zelfs een eigen mannen lijn. Alleen in “vrouwenpanty’s” is er meer keus.

  M

   • Heer Rijlaarzen op 27 mei, 2022 om 13:22
   • Reageer

   Ik vind jouw visie prachtig en je hebt dat goed, zeer goed geschreven. Hoge zwarte lederen rijlaarzen werden door mannen gedragen, veelal edelieden, heren van stand. De hoge rijlaarzen waren een status symbool. Wat mij betreft, uiteraard ook liefhebber en dragen van zwarte rijlaarzen (al dan niet gespoord), is dat voor een heer nog altijd zo.

  • Jac de Laarzenman op 26 november, 2021 om 11:36
  • Reageer

  Hallo allemaal
  Ben nieuw hier en al heel lang een echte laarzenliefhebber, dus al wat ouder, begin 60, Bourgondiër, en woon aan de rand in de stad Leiden. Rijlaarzen van leer en rubber, werklaarzen van leer of rubber, motorlaarzen, rubber lieslaarzen en jachtlaarzen zijn de laarzen die ik draag. Vaak met bijpassende outfit; leer, rubber, regenkleding, rijkleding enz.
  Ik draag mijn laarzen voornamelijk in de natuur want ik woon vlakbij een groot natuurgebied. Ideaal dus om laarzen te dragen, het hele jaar door.
  Ik ben op zoek naar een mannelijke maat rond mijn leeftijd om samen te genieten van en met onze laarzen. Maakt me niet uit of je gay, bi of hetero bent het gaat om de laarzen. Liever niet te slank (ben ik ook niet). Ik ben lid van de ManneninLaarzen-groep op Kik.

  • Tommy Shelby op 26 november, 2021 om 11:07
  • Reageer

  Beste laarzenvrienden,

  Ik heb eerder deze maand het ultieme paar mannenlaarzen aangeschaft. Een paar handgemaakte, 40 cm hoge laarzen. Italiaanse kwaliteit en een combinatie van glad leer en nubuckleer. En met een houten zool.

  Was ik eerst wat huiverig dit paar in het openbaar te dragen, heb ik deze laarzen gisteren voor het eerst op mijn werk (kantoorbaan) gedragen. Mijn collega’s waren al gewend aan mijn middelhoge laarzen( 30 cm), maar deze komen echt tot net onder de knie.

  Veel lovende reacties gekregen. Mijn cheffin, zelf laarzendraagster, vond ze erg mooi en stoer bij mij staan. Anderen vinden het wat gedurfd, maar vonden deze laarzen niet misstaan.

  Het zijn dan ook echte herenlaarzen, gekocht van een Italiaan op Vinted. Topkwaliteit, initiële prijs was tegen de 400 euro. Ik ben er zo erg blij mee!

  • Herman op 4 oktober, 2021 om 16:20
  • Reageer

  Wie is hier gay en zijn hoge (rij)laarzen een fetish geworden? Hoe zouden we elkaar kunnen ondersteunen in het dragen ervan?

   • Andrea op 23 oktober, 2021 om 20:41
   • Reageer

   Hoge laarzen zijn mijn fetish. Ik zou graag ondersteund willen worden door een medeliefhebber en wil die op mijn beurt ook graag ondersteunen. Mail me op cuissarde@outlook.com

    • Herman op 18 november, 2021 om 17:22
    • Reageer

    hoi Andrea,

    jij reageerde niet op mijn mail, een paar weken geleden. In welke omgeving zit jij? laat ff watvan je horen!

  • herman op 4 oktober, 2021 om 16:15
  • Reageer

  Geen reactie maar een vraag;
  er zijn hier veel mannen die hetero zijn en in laarzen een fetish vinden.
  wie draagt als gay hoge (rij)laarzen en vindt daarin een fetish. leeftijd voor mij geen thema

   • laars op 6 maart, 2022 om 11:50
   • Reageer

   Beste Herman, ik ben hetro denk ik nog maar laat me wel graag vastbinden door een man als ik rubberlaarzen …rijlaarzen aan heb. O ken ik nog iemand.

    • Ben op 29 maart, 2022 om 21:07
    • Reageer

    Hoe is die ervaring geweest? Heb zelf eigenlijk alleen self-bondage gedaan, maar ik vind de verhalen altijd interessant!

     • "Herman op 1 mei, 2022 om 17:48
     • Reageer

     wat voor materiaal heb jij om te binden

     • Herman op 1 mei, 2022 om 17:54
     • Reageer

     wat voor materiaal heb je voor selfbondage?

      • Ben op 3 mei, 2022 om 17:45

      Vooral tape, touw en af en toe een bandana of twee, vrij simpel allemaal!

      • Herman op 9 juli, 2022 om 11:14

      heb jij ergens een profiel? bind jij anderen ook/?

    • ives op 26 mei, 2022 om 12:21
    • Reageer

    hoi, ik wil je graag vastbinden terwijl jij je hoge rijlaarzen aan hebt.
    ik draag zelf altijd hoge rubberen paardrijlaarzen.
    kunnen we afspreken?

     • laars op 5 juli, 2022 om 15:13
     • Reageer

     Hallo Ives, als je iemand wil vastbinden met rubberen rijlaarzen laat het maar weten.

     • herman op 10 juli, 2022 om 16:55
     • Reageer

     hoi, ik wil je graag vastbinden terwijl jij je hoge rijlaarzen aan hebt.
     ik draag zelf altijd hoge rubberen paardrijlaarzen.

     kunnen we afspreken? zit jij op recon of Romeo, Ives? ik heb leren hoge rijlaarzen

     • herman op 24 augustus, 2022 om 10:10
     • Reageer

     hoi Ives, wil je mij een mailtje sturen voor verdere kennismaking? misschien zit jij ook op recon of planet romero? hermanek@planet.nl

   • ives op 26 mei, 2022 om 12:26
   • Reageer

   hoi herman,
   ik draag altijd hoge rubberen paardrijlaarzen.
   kunnen we eens afspreken?

    • herman op 9 juli, 2022 om 11:07
    • Reageer

    ives,

    zit jij op recon of romeo? kunnen we daar iets regelen?

    • Herman op 9 juli, 2022 om 11:09
    • Reageer

    Ives,
    heb jij thuis gelegenheid mij te binden?

    • laars70 op 11 februari, 2023 om 17:19
    • Reageer

    Hallo Ives ik was mijn mailadres vergeten zie ik.
    Je mag mijn rubberen rijlaarzen binden. Die van mijn zijn ook lekker hoog
    laarzen70@outlook.com

  • Andrea Cuisarde op 21 juli, 2021 om 10:54
  • Reageer

  In de zomerhitte geen laarzen. Dan draag ik liever sandalen met naaldhakken. Maar zodra het weer koeler is, trek ik mijn dijhoge laarzen aan, over een zwarte glanspanty of strakke jeans. Heerlijk om bij het lopen het geklak van mijn hakken te horen. Nog heerlijker en opwindender zijn de blikken van passerende wandelaars en fietsers. Wie heeft zin in een wandeling met mij?

  • Andrea Cuisarde op 21 juli, 2021 om 10:54
  • Reageer

  In de zomerhitte geen laarzen. Dan draag ik liever sandalen met naaldhakken. Maar zodra het weer koeler is, trek ik mijn dijhoge laarzen aan, over een zwarte glanspanty of strakke jeans. Heerlijk om bij het lopen het geklak van mijn hakken te horen. Nog heerlijker en opwindender zijn de blikken van passerende wandelaars en fietsers. Wie ook zin heeft in een wandeling met mij: cuisarde1@outlook.com (omgeving 010).

  • Andrea op 28 april, 2021 om 15:20
  • Reageer

  Heb bij Spartoo leren laarzen tot net op de knie gekocht. Draag ze over strakke jeans of leatherlook leggings. Als ik een wandeling maak, zie ik “bepaalde blikken” van mannen en vrouwen. Geeft me een heerlijk gevoel. Ik heb ook een tijdje overdeknielaarzen met naaldhakken gedragen Ik ben van plan nieuwe aan te schaffen en daarmee te uit te dagen. Wie doet mee?

   • Mike op 21 september, 2021 om 16:08
   • Reageer

   Leuk dat je in het openbaar op je laarzen rondloopt. Wat voor maat draag je? Mijn ervaring is dat er alleen veel leuks te vinden valt in de zgn. “damesmaten”. Lijkt me geweldig, maar helaas vallen mijn voeten daar buiten.

  • Tommy Shelby op 24 april, 2021 om 20:14
  • Reageer

  Mijne heren, ik ik heb nu eindelijk het perfecte paar laarzen voor mij gevonden. Liep ik al langer op te azen, een mooi paar nieuwe, leren herenlaarzen op Vinted.

  31 cm schachthoogte en uitgevoerd met – jawel – ritsen. Deze laarzen zitten heerlijk, zeker dankzij de ritsen zitten ze strak om de kuit. Ik draag ze de hele dag. Ook als ik mijn zoon ophaal van het schoolplein. Werd ik door de moeders eerst aangestaard, was dat gelukkig snel weer over.

  Vandaag de laarzen aan gehad op bezoek bij mijn kameraad. Ik was er eerst huiverig voor, want hij is een echte vrouwengek. Maar hij vond ze juist hartstikke stoer bij me staan. Nice! Dat terwijl hij regelmatig kritisch is op mijn kledingkeuze.

  Ik ben echt helemaal happy. Nu nog een tweede paar ergens zien te scoren!

  Fijne laarzengroeten uit Drenthe

   • laarzenmeester op 19 juni, 2021 om 10:20
   • Reageer

   Fijn dat je zo happy bent in je laarzen, het blijft evenwel een opgave op als man hoog gelaarsd de straat op te gaan vind ik. Ik draag mijn hoge zwarte rijlaarzen alleen op rustige plekken, vb. om een boswandeling te maken. Dan nog kom je mensen tegen die raar kijken. Maar ik blijf uiteraard laarzen-liefhebber en evenzeer van de zwarte lederen handschoenen en het lederen zweepje.

  • Andrea op 23 april, 2021 om 17:50
  • Reageer

  Met dit weer en straks geen avondklok prima tijd om eens lekker hooggelaarsd een wandeling te maken. Wie doet mee (omgeving 010)?

  • Ronald op 12 april, 2021 om 12:48
  • Reageer

  Top wat een leuke blog site. Ik ben geen homo maar dat heeft er ook niets mee te maken. Ik loop wel graag in de kijker zeker met mn extravagante kledingstijl en daarmee natuurlijk ook mijn laarzen. Ik draag al laarzen vanaf de jaren ’70, toen alleen nog cowboy laarzen. Ik heb ze ook altijd over mijn skinny broek gedragen, Laarzen mogen best gezien worden hoor (ze kosten ook genoeg toch). Vandaag de dag 2021 draag ik alle dagen nog laarzen of boots. Ik heb ze in alle kleuren en en hoogtes en draag die ook zichtbaar met plezier. Mijn skinny jeans of lederjeans altijd in de laarzen! Kijken de mensen ja soms wel en dan? Als ik het nu leuk vindt moet ik dat toch zelf weten. Vandaag nog een paar nieuwe laarzen binnengekregen met Luipaard print (Radiclaw Boots van Killstar). Ik bestel de meeste kleding en schoenen online, hetgeen wat ik zoek ga ik niet in een winkel kunnen vinden of het zou een hele lange zoektocht worden.

   • Andrea op 13 april, 2021 om 09:17
   • Reageer

   Ik vind dat laarzen vooral bij mannen horen. Ik draag graag laarzen die tot op de knie hoog zijn, natuurlijk over een zeer strakke legging of jeans. Ik heb al een paar maal gemerkt dat een man een tijd achter mij loopt en maar naar mijn benen kijt. Dat is toch geweldig!

   • Lederen rijlaarzen op 23 april, 2021 om 13:29
   • Reageer

   Laarzen dragen is inderdaad niet altijd eenvoudig voor een man, het wordt té snel geassocieerd met homo. Ik heb totaal niets tegen homomannen hoor, voor alle duidelijkheid. Maar ik vind dat de vooroordelen eindelijk wel weg mogen. Ik draag ook graag eens een behoorlijk hoge rijlaars, dat zit comfortabel en de look is ook best OK. De mannen zouden zich best wat assertiever mogen opstellen ivm het dragen van laarzen. Hoe meer mannen in de laarzen, hoe beter.

    • john op 24 april, 2021 om 23:17
    • Reageer

    ik draag al enkele jaren enkel laarzen voor dames met blokhak en een zevental centimeter hoog.
    Voel me er goed bij als ik zo op straat loop.

    • Herman op 9 juli, 2021 om 15:48
    • Reageer

    ik draag wekelijks rijlaarzen in rijoutfit. daarmee loop ik ook in de winkelstraat. Ik ontmoet graag gelijkgezinden , die zijn er zo weinig. waar zit jij lederen rijlaarzen? date?

     • ives op 26 mei, 2022 om 12:24
     • Reageer

     hoi, ik wil je graag vastbinden terwijl jij je hoge rijlaarzen aan hebt.
     ik draag zelf altijd hoge rubberen paardrijlaarzen.
     kunnen we afspreken?

      • rijlaars op 28 juni, 2022 om 17:16

      Ha Ives, als ik je een plezier kan doen om iemand in rijlaarzen vast te binden….laarzen70@gmail.com

      • Herman op 9 juli, 2022 om 13:13

      wie is nu degene die bindt?

  • Gelaarsde Man op 23 februari, 2021 om 09:38
  • Reageer

  Jaren geleden al gereageerd op diverse berichten van mannen-die-laarzen-dragen. Draag ze zelf ook, rijkaarzen (Aigles en Königs) en rubberlaarzen net over de knie. Voor mij absoluut lustverhogend, ook in combinatie met panty, rokje, lingerie…
  Nu in coronatijd misschien wat moeilijker om gelijkgestemden te vinden maar een wandelmaatje lijkt me erg leuk vooral als straks de avondklok wordt opgeheven! mgeving zuid veluwe.
  Mail me: naam@hotmail.com
  naam is gelaarsdeman

  • Andrea op 12 februari, 2021 om 15:29
  • Reageer

  Doe eens een voorstel. Ik ga er geheid op in!

   • Jos op 2 maart, 2021 om 15:38
   • Reageer

   Hoi Andrea, ik zou je best eens willen ontmoeten voor een leuke wandeling met onze laarzen aan. Ik draag altijd leren Derby rijlaarzen van 54 cm hoog over mijn skinny jeans. mail me op gelaarsdekater21@hotmail.com Gr. Jos

    • Andrea op 18 maart, 2021 om 22:15
    • Reageer

    Heb jou gemaild!

    • Andrea op 18 maart, 2021 om 23:17
    • Reageer

    Mijn mail: cuisarde1@outlook.com

    • Andrea op 19 maart, 2021 om 12:32
    • Reageer

    Gemaild via cuisarde1@outlook.com! Hoop gauw wat van jou te horen. Het wordt mooi weer voor een wandeling!

  • Jos op 8 februari, 2021 om 10:47
  • Reageer

  Het dragen van hoge laarzen is super! Zie hiervoor https://nl.pinterest.com/gelaarsdekater21 Hier zijn alle soorten laarzen zichtbaar. ( ook die van mij ) Veel plezier!

  Gr. Gelaarsdekater

Laad meer

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.