Timberland

Timberland

In 1978 werd Abington Shoe Company het nu wereldbekende grote merk Timberland. Daarvoor in 1973 creëerde dit bedrijf de waterdichte Timberland boot.  Misschien wel het meest bekend als de “yellow boot” of gele laars, vooral bij mannen. Deze “gele” Timberland laarzen in het klassieke model zijn nog steeds enorm populair en zie je eigenlijk onafgebroken ieder jaar in het straatbeeld terug. En dat dus al tien-tallen jaren. Dit zegt natuurlijk wel wat over de kwaliteit en stijl van deze bekende herenboot. Wij vinden dat deze laarzen / booties eigenlijk de ”spijkerbroek” van de schoenen zijn. Eigenlijk zou iedereen hiervan wel een paar in zijn collectie moeten hebben staan. Kwalitatieve ruige stevige en mannelijke schoenen. Net als een paar goede jeans dat is onder de broeken.

Bij deze bekende gele laars is het natuurlijk niet gebleven en Timberland produceert ook kleding, voor zowel dames als heren. Ook onder de herenlaarzen maakt Timberland een variëteit aan producten, naast de klassieke boot.

timberland rihanna kanye west

Van normale werklui, fashion designers en bekende sterren zoals hierboven Rihanna, Kanye West en Rita Ora. Door iedereen worden de bekende boots gedragen. Bekijk hieronder een aantal geselecteerde boots en laarzen van Timberland en bestel je eigen paar!

Populaire Timberland boots

Schuurman schoenen
Zoo Adventure
Hunter Boots
Spartoo
Countrylifestyle.nl
Schoenenwinkel.nl
MisterB
Werkschoenenland.nl
Bol.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.